THE GREAT KAT

Contact :THOMAS PUBLIC RELATIONS, INC. - 775 PARK AVENUE - SUITE #222 - HUNTINGTON - NY 117 43 - (516) 549-7575

Web : http ://www.greatkat.com - e mail : greatkat@greatkat.com

Cyberspeed Hotline: 212-799-9392 Kat Slave Club, P.O. Box 20554, Columbus Circle Station, NY NY 10023 USA


Album : bloody Vivaldi - Style : Great Kat music

1 You're back with a new album. Can you describe each tracks?

Answer: FIRST OF ALL, The Great Kat is the REINCARNATION of Beethoven and is CHANGING the FACE OF CLASSICAL MUSIC by bringing it to the MASSES USING METAL!!!!!!!!!! WAKE UP!!!!!!!!!!!!!!!

The NEW "Bloody Vivaldi" CD is the FIRST CD to combine a speed-metal band with an ACTUAL Chamber Orchestra (violins, violas, cellos, double basses) on The Great Kat's Cyberspeed Version of Vivaldi's "The Four Seasons"!!!!!! We first recorded the MIDI drums, LIVE drums, bass, The Great Kat's 4 Guitars AND then added The Great Kat's SOLO violin, 1st violin, 2nd violin, and viola with a MIDI cello and MIDI Double-Bass cello. ALL THIS INSANITY, PLUS THE GREAT KAT conducting!!!!!! Produced by The Great Kat, "Bloody Vivaldi" is a groundbreaking 4-Song CD featuring:

-Vivaldi's "The Four Seasons" -- an extraordinary 2 minute and 12 second Cyberspeed Classical/Metal version of Vivaldi's famous piece, with an ACTUAL Chamber Orchestra (Solo Violin, 1st Violin, 2nd Violin, Viola, Cello, Double Bass, and Conductor) AND full metal band. The Great Kat performs all violins, viola, guitars and conducts.

-"Torture Chamber" -- Kat tantalizes you with a little S&M on this mini-opera--with crazy vocals, industrial sounds, screams, guitar wailing and abusive Kat lyrics.

-"BLOOD" -- The Guitar Dominatrix blows you away on this insane 39-second wall of guitar shredding - guaranteed to draw blood from your ears.

-Sarasate's "Carmen Fantasy" -- a Cyberspeed version of the Spanish Classical virtuoso violin piece with an electric guitar duet. Violin AND guitar virtuosity performed at unbelievable speeds.

RUN to the Kat web site http://www.greatkat.com to BUY IT NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 this time again you released 2 covers songs. Another from Sarasate & Vivaldi of course. which one was the hardest to perform?

Answer: EVERY CLASSICAL PIECE THAT THE GREAT KAT chooses to CYBERSPEED IS A VIRTUOSO TECHNICAL SHOWPIECE!!!!!!!!!!!!!! Vivaldi is a TOUR-DE-FORCE Chamber piece with TONS of COMLICATED runs on VIOLIN, VIOLA, CELLO, BASS and Guitar!!! Sarasate is a Spanish-Style VIRTUOSO violin piece, that I am PERFORMING EVEN FASTER than the ORIGINAL SPEEDS!!!!!

3 On your site, there's a lot of pics, where you're dressed with marriage clothes. So you search for an husband?

Answer: WAKE UP AND GET INTO THE 21st CENTURY!!!!!!! PEOPLE IN THE NEXT MILLENNIUM WON'T BE WORRIED ABOUT SUCH ARCHAIC, BACKWARDS, MORONIC, IDIOTIC CONCEPTS as "MARRIAGE"!!!!!! WAKE UP AND GET CYBERGIZED with the GENIUS, SPEED, and BRILLIANCE of CYBERSPEED!!!!!!!!

NOW GET READY for the 21st Century with The Great Kat Web Site at http://www.greatkat.com . It has PSYCHOTIC CYBERSPEED Classical/Metal MUSIC, LOTS of DIVERSE KAT Slave GOODIES, EDUCATIONAL Classical Music, and WILD, HOT PHOTOS!!!!!!!!!

The Kat Web Site features:

1-The NEW "BLOODY VIVALDI" CD!!!-Get EXCITING, EAR-BLEEDING Music Samples (Vivaldi's "The Four Seasons") from the GROUNDBREAKING new Great Kat CD "Bloody Vivaldi"!!!!!! 2-The Great Kat LIVE Music Video "The Great Kat LIVE at the Expo of the Extreme!" 3-MUSIC VIDEO "DOMINATRIX" 4-KAT CD "GUITAR GODDESS 5-Cyberspeed Music: The Great Kat, Vivaldi, Beethoven, Wagner, Bach, Sarasate, Rossini, Chopin, Rimsky-Korsakov AND MORE!!!!!! 6-Kat Slave Club 7-Kat Club Guestbook 8-Kat Body Parts 9-Kat Paparazzi 10-Kat Merchandise 11-AND MORE!!!

4 "Torture chamber" is your most intense song composed. But guitar parts are less dominating in this song. why?

Answer: The Great Kat is introducing the MASSES to OPERA mixed with CLASSICAL Music and METAL on "Torture Chamber". This is the FIRST PIECE ever to combine OPERATIC style screams, S&M lyrics, CLASSICAL riffs, INDUSTRIAL effects and METAL GUITAR SHREDDING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 How can you explian your interest in blood?

Answer: THE GREAT KAT HAS TO BE COVERED in BLOOD to make THE LOSERS, MORONS and PEABRAINS understand the VIOLENCE, VICIOUS virtuosity and GENIUS PSYCHOTIC BRILLIANC OF CYBERSPEED CLASSICAL/METAL MUSIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOTHING ELSE WILL WAKE YOU UP!!!! NOW WAKE UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 You worked this time with a Cyber Chamber orchestra with a lot of violins parts, cello, viola that you all made. What is the difference between playing guitars & playing violins or cello. Does it need special qualities?

Answer: The Great Kat performed ALL GUITARS, VIOLINS and VIOLAS on "Bloody Vivaldi" CD!!!!! The Cello and Double-Bass Cello were performed by MIDI computers!!! The Great Kat is SYTEMATICALLY transcribing ALL solos from the violin TO the guitar and PERFORMING the GUITAR as if it is a VIOLIN!!!!!!!! THE SAME VICIOUSNESS and INTENSITY that The Great Kat performs the GUITAR is ALSO performed on the VIOLIN!!!! NO OTHER GENIUS since PAGANINI has accomplished that FEAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 What are your projects for 1999 & 2000?

Answer: On the NEXT Cyberspeed Great Kat CD, THE GREAT KAT WILL ATTACK the POWERFUL Stravinsky's "The Rite of Spring"!!!!!!!!!!!!!!! This will be the FIRST CD EVER to combine a Metal band with an actual SYMPHONY ORCHESTRA (Horns, Winds, Tympani, Strings, etc.)!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 Even if your album are short, it takes you a long time to release a new album. why?

Answer: THE GREAT KAT IS WRITING THE NEW CLASSICAL MUSIC FOR THE 21st CENTURY!!!!!!! THE GREAT KAT HAS TO GIVE THE UNEDUCATED PEONS and ILLITERATE LOSERS TIME TO UNDERSTAND CLASSICAL/METAL GENIUS MUSIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOW GET TO WORK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 When will you finally release a full album of violin or cyber orchestra without any guitars or drums & with just your incredible shredding violin talent ?

Answer: ALL KAT CDs will ALWAYS include the BRILLIANT Violin VIRTUOSITY mixed with THE BRILLIANT GUITAR VIRTUOSITY!!!!!!! THIS IS THE NEW CLASSICAL MUSIC of the NEXT MILLENNIUM!!!!! GET USED TO IT NOW!!!!!!!!

10 A last word?

WAKE UP FRENCH KAT SLAVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE GREAT KAT IS GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOW TO YOUR GUITAR DOMINATRIX: THE GREAT KAT!!!!!!!!!!!! The Great Kat Guitar Goddess Web Site at http://www.greatkat.com Email The Great Kat at greatkat@greatkat.com Write to The Kat Slave Club at P.O. Box 20554, Columbus Circle Station, NY NY 10023 CALL TOLL FREE: 1-800-KAT-9199 or 516-549-7575

WAKE UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE GREAT KAT IS GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kat 's Cd rom

Torture - The Great KatKat ' Slave


Return to the top of the page


lbocquet@nordnet.fr